Nyheter

Bli solklok med EVY

  • 13 maj 2024

image: Bli solklok med EVY

EVY är en av Seglarförbundets partners och officiell leverantör av solskydd till våra landslag. I över 20 år har EVY varit en favorit hos elitidrottare som utsätter sig för tuffa påfrestningar under svåra förhållanden. SWE Sailing Team, deltagare i Atlantic Rowing Race, landslagscyklister och surfproffs har alla valt EVY. Oavsett om du seglar, springer, spelar golf, surfar, klättra i Himalaya (eller bara gillar att vara i solen) så kan du känna dig säker på att EVY klarar utmaningen. Men vilka är de skadliga effekterna och vad behöver du tänka på för att skydda dig?

Snart stänger anmälan till JrCup

  • 13 maj 2024

image: Snart stänger anmälan till JrCup

Deltagarantalet är begränsat och den 15 maj är sista dagen att anmäla sig! Så se till att vara snabba på att anmäla er till årets roligaste ungdomstävling på Marstrand. Det lovas fantastisk kappsegling i sprintformat mellan 3-6 juli, härligt häng med seglarkompisar från hela Sverige och möjligheten att få träffa några av de bästa seglarna som deltar på GKSS Match Cup i samband med Jr Cup.

Starkt svenskt Nacra-VM

  • 12 maj 2024

image: Starkt svenskt Nacra-VM

De båda svenska besättningarna på Nacra-VM – Ida Svensson/Marcus Dackhammar och Emil Järudd/Hanna Jonsson – gjorde en stark insats på VM som avslutades idag, med en sjätte och en sjundeplats. Men lyckades inte knipa någon medalj trots att båda hade chansen i söndagens final i franska La Grand Motte.

 – De var båda uppe och högg på ett VM-brons och det är fantastiskt att ha två besättningar som är på den nivån. De har tagit jättestora kliv. Det kan nästan inte se bättre ut, säger förbundskapten Magnus Grävare till TT.

Högsäsong för våra ledarutbildningar

  • 7 maj 2024

image: Högsäsong för våra ledarutbildningar

Våren är en intensiv period för våra distrikt och klubbkonsulenter som ansvarar för genomförandet av våra ledarutbildningar. 25 blåa seglingsledare, 8 Tränare blå vindsurfing och 30 Tränare blå är inom kort redo att ”börja jobba” i våra klubbar runt om i landet. 

KanslietOnline blir WeUnite Sport

  • 7 maj 2024

image: KanslietOnline blir WeUnite Sport

Samarbetet med KanslietOnline, numera WeUnite, fortsätter och vi är glada över att kunna erbjuda alla våra medlemmar 50% rabatt på produkten WeUnite Sport Silver under 2024. Detta gäller såväl befintliga kunder till KanslietOnline/WeUnite som nya.